Followers

Sunday, June 10, 2012

bufday_kami@jjtaman_u

 Assalamualaikum ^__^

Wahwah rini jalan jauh sikit, g JJ Taman U jer pown. Actually hari ni kami bertujuh keluar kunonnya nak celebrate Bufday Girl SYIDAH tapi tak cukup 'korum' pulak  apabila cik LISA balik rumah, haila LISA mmg S.P.O.I.L.E.. hahaha , marah CIK LISA klu baca statement aku yg suam kuku nih. hahaha. Aku pulak tataw yg dyeorg juga nak celebrate bufday aku yg dah EXPIRED tuh,  dan patut lar suh aku ngn cik FIQA lepaking di kepsi (KFC), cissss.. dah la time  tu tahap kelaparan aku tidak dapat dibendung ngn GASTIK ntah pape, nak ja aku guling-guling kat situ. haila mmg menguji kesabaran aku sungguh.

Haa bila dapat makan tu mmg riang tak igt dunia dah, yelar mkanan depan mata. Then tertiba dyeorg ckp kek ni untuk celebrate kami bertiga. bertiga? cik SYIDAH, cik LISA dan aku. Tapi sambut berdua jer, kiranya hari ni aku pown jadi bufday girls yg EXPIRED secara x rasmi. heeee~ dapat mkn kek dan key chain yg letak kat henfon tu. Hurm kenyang mkn kek bufday, maka x dapat nak makan MARBLE CHEESE yg kesukaan aku =,= tapi dapat SUSHI free cik FIQA belanja.. hahaha ko ade? konform la xde kan.. =))

tapi kan bila cik SAL snap picure aku, aku nampak kurus, kurus dlm picture jer, luaran mmg TAK la. x caya tgk picture ni

 ahaaa aku lar BUFDAY GIRLS yg dah EXPIRED bulan April ngeh3x


ccccc!! kuruskan aku dalam pic. Dalam pic jer lar, luaran cenggitu ler
 

ni haa yg betol2 bufaday girls cik SYIDAH
 

 cik FIQA, gaya tetap maintain.. unggul.. hahaha ^__*


 cik SALASIA the MASTERMIND disebalik kejadian ini..


 cik AKMA datang berpasangan yuuuuuuuu.. ahah siapa lagi klu bukan............


Kek bufday!!


cik AIN juga MASTERMIND dlm ni picture..
 

budak2 yg bajet COMEI. heee~~


finally cik HUDA.. Wah fames kek tu bergambar.. hehehe

 p/s : bila terpandang pic aku yg "KURUS " hilang rasa lapar.. hahahaha =)))

2 comments:

  1. bila ko sambut?ko datang utm ke?

    ReplyDelete
  2. dyeorg yg nak celebrate.. aku dtg jap jer, antar report ngn presentation.. tym tu ko tengah bz exam

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...